Visrecepten

Vis kan je op veel verschillende manieren bereiden. Vis kunje bijvoorbeeld heel goed stomen in en stoomoven of gewoon in een stoommandje boven een pan met kokend water. De vis wordt gaar door de het stoom die langs de vis opstijgt. Hierdoor gaan er geen voedingsstoffen veroren en blijft de smaak van de vis heel puur. En je hoeft geen extra vet gebruiken, waardoorde vismaaltijd ook meteen heel slank is.

Op de website www.visrecepten.nl vindt u meer dan 400 visrecepten maar ook veel nuttige informatie over vis. Bijvoorbeeld het antwoord op de vraag hoe je voorkomt dat vis tijdens het bakken uit elkaar valt.

Verse vis valt minder snel uit elkaar dan vis die al wat ouder is. Bak vis op een niet te hoog vuur en keer de vis tijdens het bakken slechts één keer. Zorg dat de vis niet te gaar wordt. De vis is goed gebakken wanneer het visvlees net niet meer doorschijnend is of wanneer het eiwit stolt.

Surf dus snel naar www.visrecepten.nl en... haal de ingrediënten voor al die heerlijke visrecepten bij een van onze marktplaatsen!

Hier vindt u links naar andere websites met fantastische visrecepten. Bookmark ze, want ze zijn de moeite waard om te bekijken: